Otevíráme soukromou pekárnu
5.4.2023
Kdybychom uspořádali anketu mezi lidmi, které řemeslo jim přináší nejvíce osobního potěšení, je docela pravděpodobné, že by se na předních místech umístil pekař. Čerstvé pečivo dokáže vykouzlit úsměv na rtu každému z nás a bez mistrů pekařského řemesla by to rozhodně nešlo. Představa, že by si každý musel péct doma chleba, bagety, vánočky, housky a stovky dalších druhů výrobků, je naprosto nemyslitelná.
Jestliže máte vy nebo vaši blízcí v úmyslu otevřít soukromou pekárnu, bude to jistě skvělý počin, který uvítá mnoho zákazníků v blízkém i vzdáleném okolí, zvláště pak, pokud máte v plánu nabízet zboží i s propagací na Internetu. Bez čeho se ale žádná pekárna neobejde, jsou stohovatelné KLT přepravky. Pekárny je využívají již desítky let a je to dosud ten nejlepší způsob, jak skladovat a přepravovat čerstvé pečivo do prodejní sítě bezpečně, rychle a jednoduše.
KLT přepravka je plastový výlisek. Je koncipován tak, aby plast pomocí bočních výztuží – prolisů dobře držel tvar i při vyšším zatížení, a vnitřní hladké stěny aby byly snadno udržitelné v čistotě. Co je velmi zásadní pro KLT přepravky, je stohovatelnost. Ta je nutnou podmínkou pro ekonomicky výhodnou přepravu pekárenských výrobků i na delší vzdálenosti. Přepravky se na sebe vyskládají v několika vrstvách a ve vozidle při pohybu stabilně sedí na svém místě, aniž by se nakláněly a přepadávaly na stranu. Snadno se s nimi manipuluje i ve větších výškách stohů, zejména pokud se uvnitř přepravek nachází lehčí druhy pečiva.
KLT přepravka je pochopitelně zhotovena z robustního a zároveň zdravotně nezávadného materiálu, který nekontaminuje žádné druhy pečiva cizorodými látkami. Lze ji tedy využívat pro veškerý pekařský sortiment a kromě pekáren najde uplatnění i v dalších odvětvích potravinářského průmyslu, v zemědělství, ve farmaceutické výrobě a v některých oblastech medicíny.